Când Godot nu mai așteaptă

Noul an teatral a început. Motive de speranță, bucurie, dar și îngrijorare. Speranță și bucurie deopotrivă pentru spectatori cât și pentru creatori, dar și neliniște amestecată cu îngrijorare, legate nu doar de calitatea repertoriului, a propunerilor, a proiectelor, ci mai ales de insecuritatea financiară (bugetele teatrelor sunt într-o mare criză) și interimatele directorilor care nu se mai termină.

Primul care a luat startul în Noul An este un teatru independent, Godot, care prin efortul organizatoric al managerului George Remeș, are mereu evenimente și public. Premiera Godot Love Station, în regia actorului Radu Gabriel, continuă succesul comediei Hotel Godot, cu istorii amuzante, picante, despre relațiile de cuplu, despre întorsăturile neprevăzute, pline de umor, care se petrec în viața de zi cu zi a bărbaților și femeilor, prinși în capcana dragostei.

Șase actori tineri, dau viață celor 16 personaje, ale căror destine se intersectează. Este vorba de Vlad Brumaru, Andrada Fuscaș, Ana Radu, Ana Maria Pop, Vladimir Purdel și David Drugaru, iar scenografia îi aparține Mariei Ordean. În sala elegantă și primitoare a Palatului  Bragadiru, timp de aproape două ore, relaxați și binedispuși, ne vom amuza împreună cu o mireasă răpită de la altar, cu doi îndrăgostiți care pun la cale un jaf, complet nepricepuți, cu un El și o Ea, care se întâlnesc într-o sală de așteptare  și par a fi suflete-pereche.

Faptul că la fiecare reprezentație sala este plină, ne demonstrează nevoia publicului de a se deconecta de la problemele stresante ale zilei, de rutina sufocantă de multe ori a jobului, de a se amuza.

E foarte important acest gen de teatru, care se constituie într-o terapie cu zâmbete și hohote de râs, un mod plăcut de a evada din furcile caudine ale realității românești.

P.S.: Următoarea reprezentație are loc pe 20 octombrie, ora 20.00. Să nu lipsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *