Breaking Culture News

Breaking News către Națiune! Ce pandemie? Ce val 4? Ce cădere de guvern? Vine pe lume, sfidând toate măștile, toate isteriile, toate crizele financiare care se prăvălesc peste noi, Blogul Il Patetico.

La început de octombrie, își face apariția în mărețul și sfântul online, fără să ceară voie la nimeni, nici la Putere (care?), nici la Opoziție (care?), nici la Elite (care?) pateticul blog cu același nume – de căutat în dicționarul de arhaisme al umanității, cu ce se mănâncă o ființă patetică – ciorovăind despre teatru, despre film, despre artele vizuale, despre artele plastice, despre povești nemuritoare din cartierul oamenilor, despre muzică, balet, istorii cu tâlc și cărți alese, despre câte în lună și în stele. Desigur, nu putea lipsi dintr-un blog de cultură care se respectă, un motan, numit Momo și, pățaniile sale cool(te) printre sapienși.

Nu, Blogul Il Patetico, nu e o șezătoare pentru vaccinare, ci una cu pricini culturale – iată și rimează, nu degeaba se spune că românu s-a născut poet! -, zâmbitoare, senină, încercând să aducă lumină și oleacă de normalitate, în peisajul tot mai scăpat din matca firescului, a rațiunii, a frumosului.

Deci, să pornim la drum!

Irina Budeanu
P.S. Ne găsiți la o aruncătură de link

Se întâmplă ceva, de la WC, la Parlament, de la Țața Floarea, la miticismul înalților filosofi și profeți ai neamului, gen Liiceanu, Cărtărescu and more, more…, fără breaking news?

Aici, va fi loc de dat cu capul, de prăvălit știri, știruțe, delicatese culturale și alte trufandale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *